top of page

Col·laborem amb "La Nau Social" en el taller Art i Ment. Nau Digital-Nau.

Actualizado: 31 ago 2020


Pablo Vicente Martínez Vera, Laura Redón i Alejandra Vicuña, membres de L'Idecart, colaboren activament en este projecte, editant vídeos educatius per a la Nau Digital.


Creant junts: coneix el collage i la màgia que amaguen els objectes.


Alejandra Vicuña. Artista i Artterapeuta. En aquest vídeo es presenten les tècniques del collage i els objectes trobats (object trouvé) explicant el seu context i principals representants per a reflexionar sobre la motivació creativa d'aquests moviments artístics. També s'ofereixen exercicis pràctics per a motivar la curiositat, imaginació i la creació de projectes personals propis i el desenvolupament creatiu.

Enllaç al vídeo: https://youtu.be/RRVSmo47epc

--------

Creant junts: fem un llibre d'artista.


Pablo Martínez Vera. Artista, Músic i Artterapeuta. En aquest vídeo la idea és experimentar tècniques per a fer llibre d'artista com a diari de confinament. Explorarem amb diferents tècniques gràfiques i plàstiques casolanes per a crear un llibre d'artista/diari personal del confinament.


Enllaç al vídeo: https://youtu.be/wm-mYKn-wzM

--------

Creant junts: Descobrint el món de l'estampació.


Laura Redón. Artista i Artterapeuta. En aquest vídeo parlarem sobre diverses maneres de jugar i activar la nostra creativitat amb diferents sistemes d'estampació. Veurem quines són les seues característiques i que emocions s'activen en el nostre procés creatiu. Aprendrem des d'encunys amb materials reciclats, segells amb plastilina, fins a siluetes, estergits i monotips. Parlarem d'on ve el gravat i els diferents sistemes d'estampació i sobre alguns artistes relacionats amb aquestes tècniques que ens poden donar idees i ajudar a despertar la nostra imaginació.

Enllaç al vídeo: https://youtu.be/R4tF2lOepk0

11 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page